کمک لندن به اضافه کاری 5 درصد متقاضیان افغان
رسانه ها، لندن به دلیل عدم تمایل اداره امور خارجه و کشورهای مشترکالمنافع به اضافه کاری به 5 درصد متقاضیان افغان کمک کرد.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از روزنامه تلگراف به نقل از رافائل مارشال می نویسد که دورکاری کارمندان وزارت خارجه و عدم تمایل آنها به اضافه کاری باعث شد که کمتر از 5 درصد از متقاضیان افغانستان که به بریتانیا مراجعه کرده بودند کمک واقعی دریافت کنند. این وزارتخانه، درخواست های تخلیه از کابل را بر ایمیل ها نظارت کرد.
به نوشته این روزنامه، ما در مورد کمک به افغان هایی صحبت می کنیم که پس از کنترل طالبان (جنبش به دلیل فعالیت های تروریستی تحت تحریم های سازمان ملل است) بر کابل به انگلیس روی آوردند. خاطرنشان می شود که وزارت خارجه از 75 تا 150 هزار درخواست کمک دریافت کرده است.
این روزنامه به نقل از مارشال نوشت: "بر اساس محاسبات من، کمتر از 5 درصد از این افراد هیچ کمکی دریافت کردند. بدیهی است که برخی از کسانی که باقی مانده بودند توسط طالبان کشته شدند."
او گفت که علیرغم ماهیت شدید این وضعیت، از کارمندان خواسته نشد که بیش از هشت ساعت در روز و پنج روز در هفته کار کنند. مارشال گفت: "به کارکنان FCDO(اداره امور خارجه و کشورهای مشترکالمنافع)، از جمله مدیران، اغلب گفته میشود که اگر بیش از هشت ساعت در روز کار کنند، نشاندهنده ناکارآمدی آنهاست.
به گفته این منبع آگاه، کمبود کارمند به دلیل کار در منزل تشدید شده است. دولت سربازان را استخدام کرد، اما آنها دسترسی ایمن به کامپیوتر ها و تلفن های کاری نداشتند.
مارشال ادعا میکند که او و همکارانش برای کمک به سفارت بریتانیا در واشنگتن برای دسترسی به تلفن مراجعه کردند، اما این مأموریت "وضعیت را چنان غیرقابل قبول دید که آنها نامه او را به عنوان یک تلاش آشکار روسیه برای فیشینگ به امنیت FCDO گزارش کردند."
خاطرنشان می شود که مارشال اطلاعاتی در مورد مشکلات موجود در کار وزارت خارجه به کمیته بین المللی مجلس عوام ارائه کرده است. این کمیته در حال بررسی خروج نیروهای بریتانیایی از افغانستان است.
گفتنی است، در اوایل ماه آگست، طالبان حملات خود را علیه نیروهای دولتی افغانستان افزایش دادند، در 15 آگست وارد کابل شدند و روز بعد اعلام کردند که جنگ پایان یافته است. در دو هفته آخر ماه آگست از فرودگاه کابل که تحت حفاظت ارتش آمریکا بود، شهروندان غربی و افغانهایی که با آنها همکاری میکردند، تخلیه شدند. در شب 31 آگست، ارتش ایالات متحده فرودگاه کابل را ترک کرد و به حضور نزدیک به 20 سال نظامی ایالات متحده در افغانستان پایان داد. در اوایل ماه سپتامبر، ترکیب دولت موقت افغانستان به ریاست محمد حسن آخوند که در دوره اول حکومت طالبان به عنوان وزیر امور خارجه خدمت می کرد و از سال 2001 تحت تحریم های سازمان ملل بود، اعلام شد.
Комментарии (0)